Translate

maandag 20 augustus 2018

Beauty geheimpje, water drinken.

Dat stress niet goed voor je is weet iedereen. Maar hoe slecht het echt is voor je gezondheid wordt denk ik grandioos onderschat. 
1 van de kleine dingetjes waar ik zelf tegen aan loop is dat ik last krijg van mijn huid. Plekjes en onregelmatigheden verschijnen waar ik die eerder nooit gehad heb. 
Nu zeggen mensen altijd dat je vanaf je 25e toch echt wat meer aandacht moet gaan geven aan je huid en nu ik dit jaar 26 ben geworden ga ik dat toch maar eens ten harte nemen.
Voordat we gaan beginnen met het aanschaffen van dure middeltjes en naar de schoonheidsspecialist rennen voor een dure "alles erop en eraan" behandeling begin ik maar eens met iets simpels. Water drinken.

Ja, echt water. Geen sapjes, koffie, thee of frisdrankjes maar gewoon simpel water. Voor het slapen gaan een flesje, en bij het wakker worden een flesje. Overdag zorgen dat ik minstens 2.5 liter water drink en dan eens zien wat er gebeurt. 
Dit doe ik nu een paar dagen en zowaar, ik merk dat mijn huid zachter en gladder wordt!
Nu ben ik heel benieuwd wat de verandering is over een maand maar dit hou ik zeker vol.

Het is niet heel vreemd dat dit werkt. Eigenlijk weet iedereen dit wel. Het lichaam van een vrouw bestaat voor ongeveer 55% uit vocht, bij mannen is dit zelfs iets meer, zo'n 65%. Dus als je te weinig water drinkt heeft dat zijn weerslag op je gezondheid.

Geen alcohol drinken werkt ook heel goed. Ik drink nu al een paar maanden haast geen alcohol meer en ik merk duidelijk verschil met sporten en de uitstraling van mijn huid.

Dus ik zou zeggen drink lekker je litertjes water op een dag en voel je beter in je vel!

Kleine notitie, als je hiermee begint moet je de eerste dagen ontzettend veel plassen! Geen nood! Je lichaam went aan de nieuwe situatie en over een poosje wordt het minder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten